Glaszetters overzicht

Alle glaszetters uit Nederland. Overzicht met contactgegevens van een glashandel bij u uit de regio!

Glas polijsten

Hoewel het de een misschien helemaal niks uitmaakt, kan de ander zich er soms mateloos aan storen. Een klein krasje in je ramen levert namelijk vaak niet zoveel problemen op, maar als je er constant tegenaan moet kijken, dan kan het op een gegeven moment best vervelend worden. Gelukkig is er een vrij gemakkelijke manier om kleine krassen weg te laten halen. Hiervoor kun je een goede glaszetter inhuren om je glas te laten polijsten.

Wat zijn de voordelen van het laten polijsten van je ramen?

Als jij zo’n raam hebt waarbij er net een paar krasjes in zitten die het vervelend maken om uit je raam te kijken, dan kan je glas laten polijsten een goed idee zijn. Als je geen last hebt van kleine krassen in je raam, dan heeft het vaak ook niet zoveel zin om je ramen te laten polijsten. Door je glas te laten polijsten door een professional zul je een oude ruit weer helemaal kunnen doen omtoveren tot een nieuwe ruit. Je ramen zullen er weer helemaal als nieuw uitzien en dit allemaal voor een prijs die een stuk voordeliger is dan als je er geheel nieuwe ruiten in had laten zetten. Mocht je dus overwegen om er nieuwe ruiten in te laten zetten, maar je wilt niet nog betere ruiten dan je nu al hebt, dan kan je glas laten polijsten de keus voor jou zijn.

De kosten van het laten polijsten van je ramen

Het polijsten van je ramen is in principe een klus die je zelf kunt doen, maar de kans is ook groot dat er helaas iets stuk gaat als je dat probeert. Aangezien je dan een heel stuk verder van huis bent, is het over het algemeen geen slecht idee om eens te kijken wat een glaszetter voor jou kan betekenen. Een goede glaszetter weet immers precies wat er moet gebeuren en welke spullen er gebruikt moeten worden voor het polijsten van je ramen. Hieronder staat een grove schatting van de prijs die je moet verwachten als je je ramen laat polijsten door een glaszetter:


Aantal ramenPrijs
1 of 2 ramen200 euro
3 of 4 ramen250 euro
5 of 6 ramen300 euro


Deze prijs is al inclusief BTW en voorrijkosten. Overigens geldt dat je ongeveer een half uur moet rekenen per raam. Het is dus vaak een klus die gemakkelijk in een dag gedaan zou moeten kunnen zijn.

Kies jij ervoor om je glas te laten polijsten?

Of je je ramen wilt laten polijsten is volledig afhankelijk van wat jij wilt. Heb je helemaal geen last van een aantal krassen in je ramen en kun je nog gewoon naar buiten kijken? Dan is het waarschijnlijk niet de moeite waard om je ramen te laten polijsten. Ben je echter heel erg tevreden met de mate van isolatie en veiligheid van je huidige ramen en stoor je je aan de krasjes die op je ramen te zien zijn? Dan kan het wel slim zijn om je ramen eens te laten polijsten. Ze zien er dan meteen weer helemaal nieuw uit en jij kunt weer heerlijk naar buiten kijken.