Vergelijken van glaszetters in de regio

Bespaar op de kosten voor het plaatsen van dubbel glas. Vraag geheel gratis een vergelijking aan!

Bedrijfsgegevens onjuist?

Jk kitwerken

Bedrijfsgegevens

71173897
Jan van Eijckstraat 24
5062LB Oisterwijk

Contactgegevens

06 46735996

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Populaire onderwerpen

  1. Dubbel glas plaatsen
  2. Kosten van een glaszetter
  3. Glasschade

Reviews


Gemiddelde uit 20 reviews

29-01-2021 maarten

Echt een aanrader dit bedrijf zondag gemaild en zeer snelle reactie en duidelijke offerte. Gevraagd wanneer onze badkamer opnieuw gekit kon worden en vrijdagavond was het al klaar en erg netjes. Goed advies gekregen en lastige kitrand bij plafond vakkundig en netjes afgewerkt. Ik zou niet verder zoeken en snel jk Kitwerken contacteren. Bij een volgende klus zal ik hem zeker weer bellen en bij vrienden en kennissen aanraden top Joeri bedankt .


21-10-2020 Roy Hemmelder

Ontzettend blij met deze harde werker als kitter. Hij heeft bij onze verbouwing al het kitwerk gedaan, badkamers, plinten etc. Ontzettend netjes en geen moeite gespaard om het netjes af te maken en de kleuren goed te laten matchen met tegels en vloeren. Beter kan (denk ik) niet. Joeri bedankt!


20-09-2020 Lambert C.

Onze badkamer van slechts twee jaar oud vertoonde dunne, versleten (?) kit rondom de douche-drain. JK Kitwerken gevraagd om advies en vervolgens om reparatie. Nu zitten er weer mooie strakke kitranden. Heel fijn. Top kitter. Aan te bevelen!


16-04-2020 Ellen van Gils

Onze badkamer is keurig gekit. Alle naden zien er netjes en strak uit in een passende kleur. Vakbekwaam en vriendelijk! Zeker een aanrader!


21-08-2020 Max Mulder

Onze badkamers gekit, douchewanden, sanitair, drain en vloer. Erg blij met het resultaat. Denkt goed mee met het uitzoeken van de kleuren, komt op tijd en werkt netjes! Van harte aan te bevelen!